Våkne opp!

Det er på tide og våkne opp! Siden du var liten er du blitt fortalt hva du ikke kan gjøre. Du kan ikke ditt, du kan ikke datt, du får ikke lov til det, eller det, eller det. Fy fy! Slem gutt, slem pike! Nei nei! Ikke gjør sånn! Andres trossystem og overbevisninger har etset seg innover og klart å spise opp mye av det som er deg.

Derfor tviler du på deg selv nå. Derfor ser du på deg selv som et svært begrenset menneske. Derfor utsetter du det du innerst inne har behov for å gjøre, fordi du fortsatt er redd for syreangrep.

Du vet ikke hva du vil fordi det aldri har vært tilgjengelig for deg. Du er faktisk ikke klar over hva du KAN gjøre fordi du alltid har fått høre om hva du IKKE kan gjøre. Du er blitt tvunget til å undertrykke dine virkelige behov og drømmer. Det at du ikke har gått til handling, det vil si din passivitet, er blitt forsterket gjennom mange år og er således blitt en del av din identitet. Resultatet er at du ikke våger å ta de nødvendige skritt for at du skal få et bedre liv i dag.

Hvor ofte er det du egentlig utsetter ting? Alt for ofte!

Du lever et liv i stille desperasjon, på leting etter noe du ikke vet hva er. Du fyller livet ditt med dritt fordi du tror det gir mening. Du tilbringer timer foran meningsløse tv-program som gir null verdi. Du godtar samvær med mennesker som er like desperate og frustrerte som deg, for på den måten å bekrefte ditt eget uekte selv.

Det har blitt en livsoppgave for deg å gjøre som alle andre for at du skal passe inn, for at du ikke skal tråkke noen på tærne.

Vit at du hver eneste dag blir utnyttet og lurt av de som tilbyr deg en falsk sannhet. En falsk sannhet som lindrer din indre smerte og tomhet. Du blir manipulert til å tro at nye sko, ny bil eller ny kjæreste er løsningen. Du blir hele tiden forledet til å ha et ønske om å bli bedre og å bli en annen enn den du er.

Du blir avhengig av røyk, alkohol, narkotika eller andres oppmerksomhet fordi det får deg til å føle et øyeblikks tilfredsstillelse. Men denne er kortvarig og du vil snart ha behov for mer.

På samme måte som at du tror ulykke er noe som bare hender andre, tror du innerst inne at lykke også er noe som bare hender andre. Du går rundt og er overbevist om at du ikke er god nok, verdifull nok eller fortjener å leve ut dine innerste drømmer. Inntil du våkner opp vil du forbli et menneske som ikke vet hva du vil og som lever på andres premisser.

Men vær klar over at du kan gjøre ALT, allerede nå. Åpne opp øynene dine og se på hva du kan gjøre istedet for å fokusere på hva du ikke kan gjøre.Sannheten…

Sannheten finnes i deg, men du er blitt lært opp til at dersom du skal vite noe, må du ha erfart det gjennom sansene. Denne oppfatningen begrenser deg. Hvis jeg sier til deg at du trenger ikke å erfare gjennom sansene for at noe skal være en sannhet, vil du tvile på det? Du tror du vet noe bare fordi du har erfart det gjennom sansene. Dette er en illusjon. Når du erfarer med sansene er det ikke annet enn en bekreftelse på noe du allerede vet.

Men fordi du tror du må erfare gjennom sansene for at det skal være sant, vil du alltid tvile. Og den du tviler mest på er deg selv.

Er maurene i skogen ikke en sannhet selv om du ikke har sett alle med øynene dine? Er duften i blomsterdalen ikke en sannhet selv om du ikke har kjent den med din egen nese? Er dine ekte evner, tanker og følelser ikke en sannhet selv om du ikke har erfart de ennå?

Hvor mange ganger har du gjort noe du har trodd du ikke kunne? Svaret er «ofte». Det viser seg at du allikevel kan fordi du nettopp gjorde det. Derfor er det sant, du erfarte det jo! Men, siden du nettopp gjorde det, var det jo en sannhet selv om du ikke har oppdaget det før nå. Det har hele tiden vært sant! Du har hele tiden vært i stand til å gjøre det uten at du visste det.

Derfor skal du aldri tvile på deg selv. Du skal aldri tro, men du skal vite at du allerede vet. Sannheten er i deg uansett og du må forstå at den er der, uavhengig av at du må erfare den først.

Hva om du fikk en ny sjanse? Hva om du kunne gå tilbake til hvilket som helst stadium i livet ditt, med den samme visdommen, den samme selvtillitten og de samme erfaringene du har i dag. Hva ville du gjort annerledes? Sikkert mye.

Men tenk deg om. Du har allerede en ny sjanse! Du kan allerede nå begynne å leve som om du gikk tilbake til et tidligere stadium. Det er aldri for sent! Du er bare nødt til å våkne opp og innse at du faktisk er der du vil være, at du allerede har den kunnskapen du ønsker. Men for at du skal oppfatte det som sant, tror du at du må erfare det først. Derfor går du rundt og med den oppfatningen at du ikke kan. Men du kan.

Våkne opp, stol på deg selv!!!

Skribent: DineVibber.no

14 tanker om “Våkne opp!

 1. noen gode ideer på hvordan du kan Waky waky brå raskt?

  er så sugen på å våkne.!! jeg følger intuisjonen vær bidige dag! og jeg har funnet ut en god del sinnsyke greier.! hadde vært morsomt å truffet deg Stig!

 2. det vandrer utdødde vesener iblant oss daglig.

  å de gjør alt de ka for å styre å manipulere oss til å høre å tro det de vil vi skal høre å tro. tro på rei sjæl. gjør som du har lyst til å alltid ha merei kjærligheten!:)

 3. @Jan-Kyrre: David Icke er en fascinerende og interessant person med en del kontroversielle teorier. Men at jorden er styrt av en flokk reptiler forkledd som mennesker er over grensen til det komiske. Imidlertid, hvis en ser på teoriene hans i et metaforisk lys og ser symbolikken i de, og samtidig er åpen for at verden ikke er slik enkelte maktinstanser ønsker å fremstille den, tror jeg nok David Icke har et budskap å komme med:)

  Her er en helt fair fremstilling av Icke for den som ikke vet noe særlig om ham:

 4. @Stig.

  Ja, Metaforisk:)

  Øgler som i reptil hjerne..

  mange trexer i samfunnet vet du. imperie byggning vet dere:)å i noen tilfeller,heller de over mot psykopati og sosiopati.

  hva med for eks det han mener om massehypnose?

  ha ei fin dag

 5. jeg har faktisk sett en reptil vettu, så er ganske sikker på at han snakkær sant vettu. hørt om boken children of the matrix? sklir rett inn her den på våkne opp. stig er du våken a?? heh

 6. det der er jo en film laget av de som ikke vil at du skal våkne;) eller?

  he is right!! klarer du og tro på noe som folk flest ikke tror på?

  hva vis? tenk om?

  Jeg er helt sikker på at han snakker sant. og at alt han snakker om er 110% reelt! Jeg velger og tro på Ham! og på det han Snakker om!

  Go David icke! Stå på alle som deler hans oppfattning og som tør gå imot strømmen!

  Han er nok mer enn våken han ass!

  I support David Icke!

  Og til alle inkuldert deg Stig som sprer positive budskap og Kjærlighet til folket. keep on keeping on!

  elsk og nær dine nermeste

  Forstå og stå på for menneskeheten

  La oss utvikle oss til de flotte menneskene vi engang var. altså vi er fortsatt flotte mennesker

  men vi er kun en brøkdel av hva vi var en gang i tiden!

  vi samler oss!

  Peace and love!

  Kyrre

Kommentarfeltet er stengt.