Ser du samme tall?

Skrevet av numerolog Åse Steinsland. Hennes hjemmeside finner du på numerologen.no.

Du bør være oppmerksom når du ser tallmønstre gjentatte ganger. Vår sjel kommuniserer meldinger til oss ved å vise tallsekvenser. Dette gjøres på to måter.

Du begynner å legge merke til klokken, eller du ser et bilnummer eller et telefonnummer med samme tallsekvens.  Du trenger ikke lete etter tegn, de vil finne deg til rett tid uansett.

De fleste digitale koder som vekker oss opp er flersifrede tall, eller nedtellinger som 1,2,3,4,5 eller  5,4,3,2,1,0.

Nedenfor følger de tallene jeg får mest spørsmål om, og hva tallene kan bety når de dukker opp.

00, 000, 00:00 Du er i enhet med universet og de guddommelige ønsker for ditt liv. En sirkel er ferdig, og du er snart klar for nye oppgaver.
11, 111, 11:11 Dette tallet indikerer at dine tanker er knyttet til starten av en ny syklus i livet ditt.  Nye muligheter vil manifestere seg i livet ditt.  Det endringene du tenker å gjennomføre er riktig. Du er på rett spor.Lytt mer til intuisjonen og magefølelsen din. Du tar for ofte avgjørelser basert på det du tror du vet er riktig, din logiske tenkende hjerne, mens innerst inne forteller magefølelsen din deg noe helt annet.

Ellers kan disse kombinasjonene peke i flere forskjellige retninger. Kanskje det er noe i ditt arbeidsmiljø du ikke har vært nok oppmerksom på, selv om dine følelser har fortalt deg noe annet.

Artikkel  11:11 Aktivering

22, 222, 22:22 Fortsett! Dette er et tegn på at du er på rett spor, det er viktig at du fortsett slik du hadde tenkt.  Ikke gi opp. Enten ignorerer du muligheter som kommer din vei, eller så er du redd for det potensielle resultatet, selv om det virker svært lovende (kanskje nettopp fordi det virker så lovende). Du er kommet til et punkt i livet der dører blir åpnet for deg, og kanskje dette virker skremmende. Kort sagt, du blir bedt om å gjøre en ekstra  innsats – ellers kan du gå glipp av store muligheter. Blir du forfulgt av disse tallkombinasjonene blir du bedt om å skifte til et høyere gir. Du blir bedt om å gå en vei som krever mot og anstrengelser.
33, 333, 33:33 Har du bedt om bekreftelse på noe? Dette er et stort JA. Din sjel bekrefter at dine følelser og tanker er riktig. Tallet 33 i disse variasjonene representerer sjenerøsitet. Du har mye å gi verden, men holder for mye tilbake. Det du har å tilby tilhører ikke den materielle verden, men er mer i form av kunnskap, tillitt, visdom og kjærlighet. Hva er det du har å tilby?
44, 444, 44:44 Står du fast? Ikke bekymre deg så mye. Be om hjelp, og du får det. Ved å gi slipp på dine bekymringer,  kan nye løsninger komme ”fra oven”.
55, 555, 55:55 Når du ser dette tallet, bør du feste setebeltet. Forandringer og overraskelser er på vei. Flyt med, og du vil komme inn på en helt ny livsvei.
66, 666, 66:66 Dine tanker er ute av balanse akkurat nå, du fokuserer for mye på den materielle siden av tilværelsen. Tallet ber deg tenke mer  på sjel og service,  kun da vil materielle og emosjonelle behov bli møtt. Du tenker ikke klart, og du bør ikke fortsette å tenke og handle slik du gjør nå. La det passere.
77, 777, 77:77 Applaus! Dette indikerer at en leksjon har blitt lært. Det er et tegn på anerkjennelse fra oven – du har lært en viktig lekse i ditt liv. Du er i utvikling! Dette er et svært positivt tegn, forvent deg flere mirakler.
88, 888, 88:88 Noe i livet ditt er nærmer seg en avslutning.  Dette er et tegn  slik at du får tid til å  forberede deg. Er du lei av ting i livet ditt, vil dette snart erstattes med noe bedre. Overgi deg, gi slipp på det som ikke fungerer i livet ditt. Tallet kan også bety at du er ustabil følelsesmessig i forhold til både karriere og relasjoner i livet ditt.
99, 999, 99:99 Komplettering og ferdiggjørelse. Gi slipp og kom deg videre. Healing. Dette er slutten på en lang periode i ditt personlige eller globale liv. Ser du tallet 9 gjentatte ganger, er du på vei til å ta viktige skritt  når det gjelder ferdiggjørelse på forskjellige områder i livet. Dette er en tid for opprydning på alle plan,  spirituelt, emosjonelt og materielt. Lær deg å tilgi, gi slipp på mennesker eller situasjoner, ikke vent på rettferdighet fordi du føler at noen skylder deg noe. Din oppgave er å la universet bedømme slike situasjoner.. Du står foran en ny start, men først må du  gi slipp på gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer deg i å  komme deg videre.
1234, 234, 456 Hvis du gjentatte ganger ser stigende sekvenser som 1234, er dette et tegn på progressive tanker. Er du bekymret for om du er på rett spor, bekrefter disse tallkodene at du bør følge opp de ideer og tanker du har hatt i det siste. Ikke la tvil stoppe deg. Din sjel støtter deg og legger ting til rette for deg.
321, 432, 543 Hvis du gjentatte ganger ser synkende antall sekvenser som 321, dette er et tegn på at dine tanker er regressive. Du kan se på disse tallkodene som et varsel om at hvis du handler på dine tanker og ideer, vil det medføre flere skritt tilbake.
21.12.2012 Presis kl. 11:11 den 21.12.2012 er i følge Mayakalenderen avslutningen på tiden slik vi kjenner den, og starten på noe nytt.2012 blir av mange anerkjente visdomskilder sett på som en portal og alarmklokke til den det man kaller ”den Gyldne Tidsalder”. Artiker om 2012
16, 16:16 Tallet 16 er også ganske vanlig, og er det tallet som oftest fungerer som en advarsel.Du mistolker signaler og mangler perspektiv. Du bør kanskje evaluere deg selv og være mer ærlig mot deg selv . En god start kan kanskje være å innrømme at du kan ha tatt feil?Åse Karin Steinsland er livsveileder og bruker numerologi som redskap til personlig utvikling. På numerologen.no kan du lese mange spennende artikler, eller bestille en personlig analyse.

Les mer om numerologi i boka «Numerologien avslører deg«.

Skribent: DineVibber.no

62 tanker om “Ser du samme tall?

 1. Jeg har en tendens til å se 10:10 eller 12:12 eller 17:17 og 20:20 osv….dvs doble tall da…Har sett det i flere måneder…

  Har slått meg til ro med at det er et signal om at det er noe orden og noe som holder en beskyttende hånd rundt meg, mens jeg er i en hard fase av livet, med mye prøvelser..

  Men jeg lurer også…er jeg inne på noe?

 2. Jeg pleier og se det OFTE!
  Har spørt mange om klokka da og da, så ser jeg på min egen klokke så ser jeg ett bestemt tall :S

  Rart det der..

 3. 1337 = LEET = Elite, simple as that ; )
  i always laugh when i see 69 x)
  although i more often notice the numbers 11:11 and 22:22 😮

 4. Har dessverre ikke peiling på numerologi, men kan legge til at det som ledet meg til denne gjesteartikkelen er at tallene 11, 111, 11:11 og 22, 222, 22:22 etc. har vist seg merkverdig mye for meg i den siste tiden (de siste månedene). I går så jeg tallet 22:22 opp på en bensinstasjon jeg kjørte forbi (prisen skulle sikkert være 12:22). Akkurat nå i skrivende stund er det 111 lesere på bloggen!!!

  Hendelser som dette har forfulgt meg, og jeg ble nysgjerrig og googlet 11:11 osv. Mulig det bare er tilfeldigheter, men spennende og interessant er det ihvertfall 🙂

 5. Ble nesten redd jeg, for jeg ser også 13:37 hele tiden, og i helgene våkner jeg på den tiden, og Engelske personer bruker og skrive 1337 til meg!

 6. Ser tallet 69 hele tiden, skal jeg se hvor mye strøm det er på mobilen, er det nesten alltid 69!

 7. 1337 betyr altså leet som betyr Elite. Det brukes ofte i spill foreksempel CS (Counter-Strike) eller CS:S (Counter-Strike Source). Hvis en engelskmann sier 1337 til deg (som jeg så lengere opp at noen hadde sagt)betyr det at du gjør noe som utrykker at du er god for som vi vet er Elite noe som er spessielt god i noe foreksempel Elite styrker i millitære eller Politi styrker. Det brukes på samme måte i spill på den måten att viss noen sier at du er 1337 da mener de du e driit good eller at du gjorde en bra ting 😛 Håper alle dere som ikke visste hva det betydde forstod det nå ^^ 😉

 8. Jeg så faktisk tallet 13:37 i 6 mnder mens min samboer var gravid , hennes første rie kom akkurat kl 13:37, rare greier , men fakta 🙂

 9. For dere som ser 1337 eller 13:37 hele tiden: slutt å sitte så mye forran pc’n!
  1337 er det som blir kaldt 1337 5p33k, eller leet speek. Dette fenomenet dukket opp på nittitallet og består av å skrive ord med tall istedet for bokstaver, feks 1337. 1= L, 3=E, 7=T. ordet «Leet» står i seg selv for ordet «Elite», som igjen betyr at man er bedre enn andre. En spesialist, om du vil.

  1f y0u c4n r34d 7h15, y0u r3411y n33d 70 637 141d!!

  0=o, 1=l/i, 3=E, 4=a, 5=s, 6=g, 7=y. Lykke til 😛

 10. jeg ser hele tiden 13:49 og våkner ofte opp kl 07:36

  1349 er ett metal band, men det var også året svartedauden kom til norge.

  07:36 vet jeg ikke, har våknet opp til dette de 4 siste dagene (uten alarm)

 11. Jeg er «forfulgt» av tallet 13, som faktisk har gitt meg hell og lykke hele livet! Noen som har opplevd det samme?

 12. At du ser 13:37 betyr at du en gang la merke til at det var elite, og at du gjør det hver gang du ser på klokka dette tidspunktet. At du ser kl 12:12, 20:20 osv betyr at noen en gang har fortalt deg at det er noe spesielt med disse tallene, og at du dermed er hung up i dem. Det kan for eksempel være at du ser på klokka flere ganger når den er 14:12 f.eks, men du legger ikke merke til det fordi tallet ikke betyr noe for DEG personlig.

  Jeg legger for eksempel merke til 23:12 (fødselsdato), alle de derre 19:19 osv (noen tenker på deg) og 13:37 (LEEEET!!) Haha.

  Ikke noe spes med det i det hele tatt..

 13. Næmmen herregud da folkens… hvor gamle er dere a?
  Alt dette er bare tull og tøys, det er ikke sant i det hele tatt. Det skyldes som oftest tilfeldigheter, eller kanskje at man pleier å gjøre noe i den tiden 13:13, altså rundt 13:00 tiden, også kan det være at du har prøvd å huske en tall, det kan være tid eller bare helt vanlige tall, plutselig slår det deg uten at du tenker over det at du må være oppmerksom på tiden. Jeg garanterer dere, dette er ikke noe hokus pokus/magi/kontakt mellom sjeler eller hva enn det skulle være. Jeg ber dere, bruk tiden deres på no fornuftig, det er som sagt, som regel mest av alt tilfeldigheter.

  Takk for meg. 🙂

 14. Når det gjelder 13:37 så vet jeg jo hva det betyr; men jeg har likevel en tendens til å se på klokka 13:37 – eller at det skjer ting på det klokkeslettet – Jeg tenker at man som regel husker det bedre når man gjentatte ganger ser enkelte nummer (som 11:11 o.l. – fremfor for eksempel 11:48…) og at det er derfor jeg gjenkjenner 13:37, ettersom dette er en kjent rekke tall…

 15. For min del har jeg det slik at jeg kan fortelle hva klokken er selvom jeg ikke har klokke på meg. Det var engang jeg ville spøke litt med en kollega da han tittet på mobilen sin. Jeg sa til ham; er klokka 14:28? Han tittet på mobilen igjen og ser på meg igjen overrasket: «Hvordan visste du det?». Klokka var 14:28.
  Jeg vet ikke hvordan jeg kan dette, men det har nok sammenheng med at jeg aldri bruker klokke. Jeg vet intuitivt hva tiden er.
  Andre eksempler kan feks være når jeg ser på TV og har på forhånd planlagt at jeg skal se et annet program. Uten at jeg ser på noen klokke eller mobil så bare kommer jeg på programmet, switcher kanal og der begynner programmet i samme sekund.
  Har mange andre eksempler også.
  Trolig har jeg god intuisjon.

 16. Du Heisann.. Tror det er du som må vokse opp. Dette er tusenvis av år gammel teknologi og ingen tilfeldighet om man ser dette i stor omfang over lang tid, har ingenting med rytme og vaner å gjøre..
  Underbevisstheten kan fange for eks 1337 om man spiller mye og vil da legge merke til det senere i øyekroken og tidsfeste dette til hukommelse.
  For å kartlegge dette og gi et mye bedre og mer konkret svar google opp et par seriøse numerologi sider. Mange er useriøse og enda er det flere som hevder de er profesjonell innen dette, mens de likevell ikke er det.
  For eks. ser man mange tall bør man henvise seg til virkelige eksperter som for eks. scott petullo som da setter sammen da du ble født sammen med tallene du ser og legger de sammen til et tall osv som viser sammenhengen og problemstillingen i livet. For eks å se mye av 11:11 og 22:22 kan være en stor forandring i livet, noe som prøver å varsle deg om en feil du begår, noe du burde ha visst…osv.
  Takk!

 17. I dag så jeg på klokka og den var 12:12. jeg så dette klokkeslettet ved en tilfeldighet. 12:12 kan jo være desember 2012. jeg fikk sjokk når jeg så at klokka var 12:12

 18. Jeg ser hele tiden tallet 13!
  Enten er kl 13:13 eller 13:31 noen ganger 13:09.
  Jeg er født den 13 , broren min og mamma er også 13 bare i forskjellige mnd. Det er både hell og lykke, aldri vært noe spesielt opptatt av tall egentlig men nå merker jeg at det er et eller annet.. Kan dere noe om 13 tallet? Finner ikke noe spesifik…

 19. en dag så jeg at klokken var 11:56. og hvis du plusser 5 og 6, blir det 11. legg det til et klokkeslett. klokkeslettet blir 11:11. Det står at verdens undergang skjer klokken 11:11 i 2012. det syns jeg var merkelig

 20. Til deg som ser nr 13:

  Tallet 13 har jeg også en god del av i mitt liv. Da jeg ble født, bodde jeg i leil. nr 13. Klasserommet på barneskolen var nr 13. Musikkskolen hadde 13 i husnummer. Min datter ble født den 13. Jeg ble sammen med min nåværende kjæreste den 13, og han bodde i hus nr 13. Den 13.mai sendte jeg en jobbsøknad, og den 13.juli kl. 13 var jeg til intervju. Jeg fikk jobben dagen etter. Da hadde jeg bodd i Norge i 13 år. Da jeg skulle fly ifjor sommer, gikk flyet fra utgang 13. Da jeg begynte på høyskolen, havnet jeg i faddergruppe 13. På nyttårsaften fikk jeg et smykke med tallet 13 i gave… Tallet 13 har fulgt meg hele livet, fra fødselen av, og nå satser jeg på tallet 13 når jeg ønsker å lykkes.

  Prøv å slå den, du! 😉

 21. jeg har hatt 4 drømmer om store katastrofer. den første drømmen var det jordskjelv i Glomfjord i Meløy kommune og en tsunami i New York. I den andre drømmen var det vulkanutbrudd på ei øy utfor Bodø og en tsunami utenfor Bodø. I den tredje drømmen var det et vulkanutbrudd i Bodø. I den fjerde drømmen skulle vulkanen Katla på Island få utbrudd, og det ville kostet mange millioner.

 22. Den beste måten å lære seg verdien av tall er å sette seg inn i numerologi.Jeg anbefaler dere å besøke denne adressen :

  Click Here!

  Her får dere i første omgang en gratis numerologisk analyse.Men jeg vil anbefale å kjøpe en komplett analyse etterhvert av Blair Gorman. Du vil i tillegg til analysen få tilsendt relevant informasjon som gir dere innsikt i numerologiens hemmeligheter.

  Anbefaler dette på det varmeste !

 23. Jeg har bestandig sett klokkeslettet 23:23.Helt tilfeldig i flere år,helt siden jeg var liten.Om jeg sovner tidlig og plutselig står opp er klokken er 23:23.Det er som om jeg har et forhold til det tallet.Jeg får en veldig rar og skummel følelse inni meg.Og takk og lov for at jeg ikke er alene :P!Etter å ha lest at det er flere som opplever det samme , føler man seg ikke alene om dette.Men vet noen hvorfor?er det et tegn?

  En annen ting er datoen 25 ,det skjer bestandig noe i mitt liv og jeg ser faktisk et mønster :s. Synes det virker veldig sykt.Og litt tilfeldig.Noen andre som har opplevd noe lignende ?

 24. Ja, Gloria, jeg opplever akkurat det samme med tallet 13 som du med 25. Dette er vel helt normalt, hver person har sitt eget tall, tenker jeg 🙂

 25. Vel å se et klokkeslett 2 ganger er bare tilfeldig..Selv om jeg forstår du tror det er en sammenheng eller noe.Det må litt mer til enn å se klokken 2 ganger 😛

 26. Jeg lukte øynene engang og så tallet
  15:30 en gang, og neste gang så jeg
  tallet 15:15 !!!! Er noen år siden nåda,
  men lurer på hva i alle dager Det var…
  hehe=)

 27. Så du legger merke til noen tall du synes å ha sett ofte i det siste, som gjør at hver gang disse tallene kommer opp igjen legger du merke til dem når du egentlig bare hadde filtrert dem bort.
  I likhet med astrologi er dette pseudovitenskap eller overtro som det også kalles. Motbevist av vitenskapen, men fremdeles svært utbredt. Når skal folk åpne øynene å se den virkelige verden?
  Det minste du kan gjøre er å sjekke fakta før du tror blindt på noe

 28. e har begynt å se et klokkeslett at time er lik med minutt, for eksempel 16:16 eller 12:12 eller et eller anna. e kan ikke husk kor mange ganga e har sett da, men da har vært veeeeeldi mange ganga.

 29. Har hatt opplevd nesten daglig i alle år at jeg sjekker klokka på mobilen, 16:11 , 22:23, 00:01 og 13:37..

 30. Jeg har opplevd siden den 13ende mars, så har jeg blitt «forfølgt» av tallet 13. Og jeg har opplevd at jeg ser igjennom tallet 13 de fleste stedene, også på det nye arbeidspalssen min der det står tallet 13 på dodøren på toalettet. Men også no har eg oppkjøring på bil den 13ande i 12(desember) i 2011. (13.12.11)

  Hva betyr tallet 13, og jeg har ikkje opplevd noe vondt av det og vil gjerne bruke det som lykketall.

 31. kjør på. bruk det gjerne som lykke tall…:)
  vet ikke om det betyr så mye. men det er ofte slik at vi «ser» bare det vi er opptatt av.

 32. hei. jeg har hatt en drøm jeg ikke klarer og glemme det siste talle som kom opp, alle de andre husker jeg ikke, men var masse tall og bokstaver. men siste jeg så var to tønner som kom nedover et vann og når de var nerme nok så vrei de seg og den ene står det 1 på og den andre sto det 4 på, de vrei seg og slo seg sammen og blei tallet 14, jeg har ikke klart og lette fra meg den drømmen og det tallet og prøvd og finne ut hva det tallet kan bety i noen uker, men ingen som vet og står ikke noe på nette heller. er det noen der ute som kan hjelpe meg eller si betydningen av tallet 1, 4 og 14?

 33. Jeg ser like tall på klokken siste 2/3 månedene opptil flere ganger daglig!! Det er litt skummelt synes jeg. Håper at tolkningene stemmer her ellers er det meget skummelt!! Det er også 100% tilfeldig når jeg ser det.

 34. Alltid når jeg ser på klokken viser den noe med 56! Foreksempel, 08.56, 14.56 eller 00.56

  Det er skikkelig merkelig, fordi idolet mitt Justin Bieber ble født klokken 00.56, og etter at jeg ble en belieber så har klokkeslettet 56 forfulgt meg. Er skikkelig skummelt egentlig.

 35. Hei.
  Jeg ser nesten daglig på klokken 22:11.
  Dette har jeg gjort i ca.3 mnd nå. Er også født 22.11.
  Kan dette bety noe, eller er det ren tilfeldighet?

 36. Hei..
  Ofte når jeg ser på klokken så er den 21:21 , 18:18 , 13:13 og 22:22 er det noen andre som gjør det samme ? Kan det bety noe eller er bare tilfeldig? skjer så si hver annen dag… Skummelt til tider

 37. Tallet 10 har snakket til meg flere ganger i ulike former den siste tiden. Noen ganger med også andre åndelige beskjeder. Tallet 10 blir jo til sammen 1, men jeg føler tallet 10 står for noe bestemt men jeg vet ikke helt hva

 38. Tallet 88 har dukket opp i mange år ofte helt tilfeldig på summen av ting som er kjøpt summen på kassalapper .nylig var det på et overvåkings kamera som hadde stått i flere mnd og jeg skulle tilfeldigvis ta ut minnekortet og 88 bilder var tatt. Tallet dukker stadig opp i forskjellige sammenhenger og jeg har lenge lurt på hvorfor. ?

Kommentarfeltet er stengt.