Inspirasjon på søndag: Petter Stordalen, Rocky og veien til suksess

petter stordalenDenne søndagens inspirasjon er et foredrag Petter Stordalen hold for studenter ved Handelshøyskolen BI. På samme måte som bokseren Rocky Balboa slår seg opp og frem i bokseringen til å bli verdensmester, kan du gjøre det samme for å få suksess i business og ditt personlige liv.

Self-made-man Petter Stordalen har et budskap til deg i dette foredraget: Suksess krever hardt arbeid og at man tør å utfordre seg selv.

De viktigste egenskapene er kanskje at du stoler på deg selv og våger å gå egne veier, og ikke minst: klarer å reise deg opp igjen når du har blitt slått i bakken. For det vil du! I tillegg trenger du en liten porsjon flaks. Flaks går mye ut på at du er på rett sted til rett tid (følg synkronisiteten i livet ditt!).

 

Kjøp boka til Petter Stordalen: «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» her:

petter

Skribent: DineVibber.no