12 blogger du ikke må gå glipp av

12 blogger du ikke må gå glipp av

InspirasjonInspirasjon og motivasjon er viktig. Siden du er interessert i selvutvikling, vil du absolutt ha glede av å ta en tur innom disse 12  bloggene. De er en stor inspirasjonskilde for min egen utvikling, og jeg er sikker på at du også vil finne dem interessante.1. zenhabits

zenhabits er min absolutte favoritt når det gjelder selvutviklingsblogger, og den er dineVibbers største inspirasjonskilde. Det er en grunn til at den i skrivende stund har over 120 tusen følgere. Bloggen har på litt over to år blitt en av de aller største som skriver om selvutvikling. Bloggens forfatter, journalisten Leo Babauta, er også en inspirasjon i seg selv. Han er pappa til seks barn, har bl.a. skrevet bestselgeren «The power of less» og driver i tillegg skrivebloggen Write to Done. Hans tilnærming til livet er gode vaner og fokus på det essensielle. Designet på zenhabits bærer preg av det siste. Et «renere» og enklere layout finner du neppe. Bloggen har ofte gjesteinnlegg fra andre populære selvutviklingsbloggere.

2. The Positivity Blog

Svensken Henrik Edberg skriver på engelsk og antall potensielle lesere øker dermed med mange hundre prosent. Edberg startet bloggen september 2006, og han deler det som har hatt en positiv effekt på hans eget liv med leserne. The Positivity Blog er fokusert på positivitet og å åpne opp for nye muligheter i livet.

3. 2knowmyself

2knowmyself er en blogg som baserer seg på psykologi. Visjonen er å være det stedet hvor du kan bli kvitt uønskede følelser og forstå de psykologiske kreftene bak. Du får vite om effektive teknikker som gir deg et bedre liv.

4. Stepcase Lifehack

Denne bloggen ble opprettet i 2005 og spiller på begrepet «life hack» som er hentet fra dataverdenen. Begrepet beskriver hvordan dataprogrammerere tenker: God organisering, høy produktivitet og bra effektivitet. Grunnleggeren Leon Ho, som forøvrig er dataingeniør, skriver om disse temaene i forbindelse med personlig utvikling. Bloggen er blant de hundre mest besøkte på Technoratis top100-liste.

5. BrianKim.net

Undertittelen til denne bloggen er «the definitive guide to self improvement». Det skulle forklare hva den dreier seg om. Brian Kim er etter eget utsagn «ekstremt opptatt av å hjelpe folk med å leve ut sine drømmer». Han skrive gode artikler om selvutvikling som du garantert vil like. Verdt et besøk!

6. Crystalinks

Hvis du er interessert i den spirituelle delen av selvutvikling er dette en side du absolutt ikke må gå glipp av. Her finner du det meste innenfor sjangerene metafysikk, mystikk og spiritualtiet. Forfatteren av bloggen, Ellie Crystal, er en synsk healer, lærer
forsker, foredragsholderog forfatter. Crystalinks er egentlig ikke en blogg, men en stor samling av hennes artikler om metafysiske temaer. Bloggen til Ellie Crystal heter Ellie’s World, men den er implementert i Crystalinks.

7. Life Positive

Life Positive fokuserer på en holistisk tilnærming til personlig utvikling. Artiklene tar utgangspunkt i en mer alternativ forståelse av universet og mennesket, og deler min egen oppfatning om at mennesket består av kropp, sinn og sjel som har en generell forbindelse med universet og alt som befinner seg der.

8. LiveScience

Hvis du leser forskning.no vet du hva LiveScience handler om. Her finner du mye forskningsbasert generell viten. Absolutt verdt å få med seg, og du vil finne mye interessant stoff.

9. Change your thoughts

Dette er en tradisjonell selvutviklings-blogg skrevet av briten Steven Aitchison. Han er en life-coach og skriver bloggen for å hjelpe mennesker med å få et bedre liv.

10 . PickTheBrain

PickTheBrain ble opprinnelig startet av en mann ved navn John Wesley, men bloggen er i dag drevet av et team med flere skribenter. Den er i rask vekst og tar sikte på å skrive om selvutvikling fra et bredt perspektiv. Essensielt handler det om økt produktivitet, motivasjon, erfaring, psykologi og filosofi. Målet er å gi deg et bedre liv, utviklingsmessig og økonomisk.

11. ThinkSimpleNow

Bak denne bloggen står det et helt team, med sjef Tina Su i spissen. Bloggens misjon er å få leserne til å oppnå indre lykke og glede gjennom enkle og inspirerende artikler.

12. 1000advices

Dette er en to-delt blogg, hvor den ene handler om selvutvikling og den andre handler om hvordan du skal gå frem for å bli rik. 1000advices er proff og her vil du finne mange interessante artikler uansett om du er ute etter å få det bedre i livet, eller å bli rik. Eller begge deler.

8 kommentarer til «12 blogger du ikke må gå glipp av»

  1. Takk ICON!
    Ja, jeg vurderte stevepavlina.com. Det er en bra blogg. Tok ikke med den fordi jeg antar mange allerede vet om den. Men nå er det ihvertfall en link til bloggen hans 🙂

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.