Mannens hjerne er gått ut på dato (om sjekking og tiltrekning)

SjekkekunstTenk deg at du som mann var i stand til å tiltrekke deg akkurat de kvinnene du ønsket, og levd livet nøyaktig slik du har drømt om. Med sukess, glede og økonomisk frihet. Det er dette dagens sjekkeartister har som mål. Sjekkeartisteri handler nemlig ikke bare om å kunne tiltrekke seg flest mulig kvinner. Det handler like mye om å oppnå sine mål og få et bra liv. Det handler om aktiv selvutvikling på et høyt nivå. Og kanskje det er kvinnene selv som har skapt behovet for sjekkeartisteri?

Sjekkeartisteri er in. Sjekkeartister er våre nye rockestjerner! For få år tilbake sendte tvNorge «Sjarmørskolen» og Mads Larsen skrev boka «Pornopung» og en dertil dedikert håndbok i sjekking. Denne sommeren har vi kunnet følge «Sjekkeskolen» på VG.no. NRK p3 har en egen podcast om det samme temaet. Norske sjekkeblogger dukker opp som paddehatter. Søker du på «pickup artist» på google får du 23 millioner treff. Legendene om Cassanova og Don Juan lever videre i noe som allerede har rukket å bli en verdensomspennende milliardindustri.

Jeg ble oppmerksom på sjekkemiljøet etter at Neil Strauss gjestet Først og Sist (27:40 ut i episoden) i 2006 for å snakke om den mye omtalte boka «The game«. Etter det har de store guruene innen sjekking blitt en av mine store inspirasjonskilder for selvutvikling. Jeg har lest utrolig mye teori, og kjenner godt til Mystery, Tyler Durden, Ross Jeffries, Carlos Xuma og David deAngelo for å nevne noen. Imidlertid, jeg har ikke hatt gleden av å være med i noen communities.

Selvutvikling er så mangt, og det er mange veier som fører til målet. Det å finne en partner er et av våre aller mest grunnleggende behov. Det er et utgangspunkt for livet generelt. De som ikke er i stand til å finne seg en partner, ender gjerne opp med å leve et sørgelig liv. Derfor ligger det mye selvutvikling i det å kunne sjekke på en ordentlig og effektiv måte. Flere og flere menn oppsøker sjekkeskoler for å lære kunsten og sjekke damer. Med på kjøpet får de det bedre med seg selv, og redskap til å oppnå mål på andre områder i livet.

Trenger menn virkelig å lære det og sjekke damer da? Ja, fordi mannens hjerne har gått ut på dato. Det som fungerte før, fungerer ikke nå.

Mannens hjerne er gått ut på dato

Sjekking er noe som aldri går av moten. Sjekking er en grunnleggende atferd i alle levende organismer, og er faktisk en forutsetning for at livet på jorda skal fortsette å eksistere. Uten evnen til å tiltrekke seg en partner som man får barn med vil stamtreet raskt visne.

-Siden sjekking er en grunnleggende atferd i oss, hvorfor er det da så mange mennesker, og spesielt menn, som sliter med å få kontakt med det motsatte kjønn?

Mange menn har virkelig problemer med å få kontakt med damene. De som ikke er «naturals», de som ikke har et naturlig drag på damene i form av godt utseende eller en interessant personlighet (eller begge deler), kan gå årevis uten å oppnå seksuell kontakt med det motsatte kjønn. Og selv om de skulle være så heldige og være utrustet med et meget tiltrekkende utseende, kan de fortsatt ha vanskeligheter med å få seg et ligg.

Svaret på spørsmålet finner vi når vi ser på hvordan samfunnet har utviklet seg i utakt med naturen. Etter at den moderne siviliasjonen gjorde sitt inntog fikk vi en helt annen samfunnsstruktur, og måten vi omgås andre på endret seg tilsvarende. Vi lever tettere sammen, og antallet potensielle seksualpartnere har steget kraftig. Samtidig utøves det press om å være sammen med så mange som mulig. De som ikke klarer å imøtekomme kravene, blir gjerne sett på som avvikere, både av seg selv og andre. Slikt skaper frustrasjon og lidelser. (Imidlertid, dette kan unngås ved å hoppe av rodeoen!)

Hjernen vår har ikke helt klart å holde følge med samfunnsutviklingen, og årsaken til at mange har problemer med å klare seg sosialt er nettopp dette. Vi har en hjerne som er gått ut på dato. Nye ferdigheter rekker ikke å bli utviklet på en naturlig måte. De må læres intellektuelt. Dette gjelder spesielt menn. Kvinner har en mer naturlig utviklet sosial hjerne, og de har hatt færre problemer med å tilpasse seg de nye forholdene.

Derfor oppleves ofte menn som mer «dyriske» og det er til hinder, men også til fordel når det kommer til sjekking. Siden det å forplante oss tilhører et av våre mest grunnleggende behov, ligger det dyriske i både kvinner og menn og ulmer under overflaten. Men det holder ikke lenger bare å ha flotte fjær og bruse med. Vår tids kvinner har behov for noe mer. Veien inn til kvinners seksuelle innstinkter går nemlig via deres sosiale hjerne, og den kan være vanskelig å passere for en mann med en hjerne viss datostempling gikk ut år 3 millioner før Kristus (heldigvis har vi oppfunnet alkoholen. Red.amn.). Og lettere blir det heller ikke når kvinnene har flere menn å velge blant enn noen gang før.

Mange menn trenger derfor et kart for å vise vei inn til kvinners våtmarksområder. Og det kartet mener sjekkeartistene de har funnet, og de bruker det bevisst.

«If you can’t attract a woman, you are by dictionary definition sterile».

-Mystery, sjekkeguru.Sjekking er et vidt begrep

Kartet er en oversikt over hvilke sosiale ferdigheter og kroppsspråk som gir innpass til de mer dyriske instinktene hos kvinnene. Det er et hjelpemiddel for at menns intellekt skal forstå hvordan en finner vei inn til kvinners hjerte og underliv. Hvis du lærer deg gode sosiale ferdigheter og et tiltalende kroppsspråk, vil du få en økt tiltrekningskraft på kvinner. Punktum. Om du ser ut som en modell eller ikke er av mindre betydning.

Med høyt utviklede sosiale ferdigheter i ryggsekken, vil du også klare å tiltrekke deg alle typer mennesker av begge kjønn. Det betyr at du vil være i stand til å skaffe deg enda flere gode venner enn du har i dag, i tillegg til mennesker som kan hjelpe deg i oppnåelse av dine mål. Du vil klare å utvide ditt sosiale nettverk, med alle mulighetene det fører med seg. Du får med andre ord evnen til sjekke opp de menneskene du trenger, uansett kjønn og alder, for å  bli suksessfull.

I et samfunn hvor vi lever så tett inntil hverandre som det vi gjør, er du nemlig avhengig av andre mennesker for å leve livet ditt til det fulle. På denne måten dekker sjekkerartisteri flere behov samtidig.

Kvinner møter seg selv i døra

De som oppfattes som populære, morsomme og behagelige å være sammen med, er folk som har en godt utviklet sosial intelligens og har høy selvtillit. Det kalles karisma. De har en enorm tiltrekningskraft på mennesker rundt seg, også seksuelt. For noen er dette en mer eller mindre medfødt egenskap. For de fleste andre må det læres. Og hvem er lærermesteren? Jo, det er din mor og alle andre kvinner!

Selv om vi nødig innrømmer det: vi blir fortsatt oppdratt av kvinner. Kvinner står fortsatt for mesteparten av omsorgen og oppdragelsen, ikke bare i heimen, men også i barnehagen og på skolen. De aller fleste barn som går i barnehage og på skole opplever å ha en overvekt av kvinnelige assistenter og lærere. Dette gir en spesiell påvirkning, og for gutta blir det problematisk siden deres hjerne allerede er gått ut på dato.

Gutta blir opplært i hvordan kvinner tror de vil at menn skal være. Snille, omtenksomme, skikkelige, holde en lav profil og ikke stikke seg for mye ut. De forsøker rett og slett å overføre sine kvinnelige egenskaper på sine sønner. Sakte men sikkert blir guttas instinkter begravd av samfunnets normer ved hjelp av dugnadsarbeid i kvinners ånd. Problemet er at når gutta blir menn fortsetter de med det de har lært, og når de skal finne seg en partner oppfører de seg som snille, omtenksomme og skikkelige medmennesker.

Det mor dessverre glemte å fortelle, er at dette ikke er atferd som lokker frem de seksuelle driftene hos kvinner. Det er rett og slett ikke sexy. Damene får mer lyst til å knipe igjen enn å åpne opp inn til det aller helligste. Mannfolka må stå utenfor og spille lommetennis resten av livet, og være en god og snill venn hvis de ikke gjør noe med det. Og kvinnene, de møter seg selv i døra. De har skapt menn de ikke vil ha.

Det mor heller ikke lærte deg, var å kjenne igjen de signalene jentene sender ut når de er seksuelt tiltrukket av deg. Dette må du nok lære på egenhånd gutten min!

Så hvis du ennå står med klamme hender i lommene, bør du ta dem opp og starte omprogrammeringen nå. Glem alt det morra di og alle de andre kvinnene lærte deg. Hvis du ikke skal gå hjem ensom neste helg, må du tenne en gnist i kvinners dyriske hjerne. Du må klare og snakke direkte til denne delen av kvinnene, samtidig som du bearbeider deres sosiale hjerne. Gjør alle kvinner en tjeneste og omskap deg til en mann de vil ha. Klarer du det, vil du komme ganske langt i livet. Tro det eller ei.

«Menn er hva mødrene deres har gjort dem til».

-Ralph Waldo Emerson

Link: Slike menn vil kvinner ha

Leave a Comment