Inspirasjon på søndag: 10 sanger som får opp humøret!

Inspirasjon på søndag: 10 sanger som får opp humøret!

MusikkMusikk. Sammensetningen av toner som gir unike melodier. Vakre melodier som har evne til å berøre våre følelser, skape stemning og gi oss opplevelser vi husker resten av livet. Musikk er stimulerende og gir kraft. Hva hadde livet vært uten musikk?

 

Jeg rett og slett elsker musikk. Musikk gir meg inspirasjon og energi til å ta fatt på en ny dag med glede og positivitet. Trening, meditasjon, avslappning. Tenk deg en fest uten musikk. Temmelig kjedelig, ikke sant? Eller en film uten musikk. Musikkens vibrasjoner manifesterer store spekter av indre opplevelser. Jeg selv benytter dette bevisst for å sette meg i ulike «states», og de gir meg de gode tankene og følelsene. Her er noen av mine favoritter som inspirerer. Hvilke er dine favoritter?

10 11 inspirerende sanger som får opp humøret!

Først ute er filmmusikk fra Scarface. Likte denne videoen fordi den har en direkte sammenheng med manifestasjon og Loven om tiltrekning, dog noe materialistisk.

Paul Engemann – Push it to the limit

 

Fort Minor – Remember the name


Fort Minor – Remember the name
Uploaded by Locoterick.

 

Ramones – I wanna live


Joe Esposito – You’re the best around

 

Lisa Gerrard – Now we are free


Red Hot Chili Peppers – Snow (Hey Oh)

 

AC/DC – Live wire

 

Shivaree – Goodnight moon

 

Robbie Williams – Let me entertain you

Fleetwood Mac – Go your own way

 

Bonus: Alexander Rybak – Fairytale

Selv om jeg begynner å bli ganske lei denne låta synes jeg den fortjener å stå som en inspirasjon. Med tanke på at alle kan oppnå det de vil med rett fokus, hard arbeide og positiv innstilling, Alexander Rybak har nok oppfylt noen av sine drømmer med Fairytale.

32 kommentarer til «Inspirasjon på søndag: 10 sanger som får opp humøret!»

 1. Good points raised here. I am grateful to you for that, however you deserve more thanks than that. I suffer from color blindness (deuteranopia in my case). I mainly use Opera browser (no idea if that changes anything), and a considerabland a number of web sites are challenging to comprehend thanks to a careless range of colours used. However, here, as the range of colors is good, the design is extremely tidy and pleasant to comprehend. I don’t know whether it was a premeditated and conscious undertaking, or just the ‘luck of the draw’, but I still thank you.

 2. @trygve: Interphace – Dr. Feelgood 2003 hadde jeg ikke hørt før. Det er en kul tolkning av låta som Cool James and Black Teacher ga ut i 1994. Husker den gitt!

 3. Neil young – Rockin’ in the free world!!
  En sang som kan inspirere alle 😀 spesielt meg!!

 4. Röyksopp – Happy up here
  Rõyksopp – Rainbow Stylin

  De skulle vært me, blir alltid glad når jeg hører dem.

 5. Meningen med å ta med Alexander Rybak var ikke nødvendigvis fordi sangen er god. Men at Rybak selv er en inspirasjon for de som ønsker å følge sine drømmer 🙂

 6. Hva med:
  Queen – Don’t Stop Me Now
  Guns N’ Roses – Breakdown
  Bob Dylan – Hurricane
  Jimi Hendrix – Foxy Lady

  For eksempel. Og bare for å ha nevnt det; Alexander Rybakk er så oppskrytt at jeg blir irritert av å bade se og høre ham. Suss.

 7. Ikke akkurat min smak, men det eneste jeg likte blant alle sangene var Hot Chilli Peppers og Front Minor.

  Enig i at musikk er en viktig del av hverdagen vår.

 8. Red Hot Chili Peppers og AC/DC er de eneste sangene som har noe verdi. Fairytale? Nå må du tulle! Ikke synger han fint, og heller er det ikke noe imponerende at han spiler fiolin. Det finnes de som gjør det samme. Ta heller Apocalyptica, metal på cello! DET er bra det. Og når man er lei av en sang, tyder det på at den egentlig er dårlig. Bra sanger blir man ikke lei av.

 9. Har egentlig bare hørt Snow(Hey oh) og Fairytale,men er SÅÅÅÅ enig med Fairytale! 😀 Jeg blir kjempeglad når jeg hører stemmen hans, og ser han. Elsker han,ass <3

 10. @robin karlsson. Har egentlig ikke så stor kjennskap til techno. Du kan jo alltids komme med tips om hvilke technolåter jeg bør sjekke ut!

 11. Bra liste og et par av de hadde jeg ikke hørt før. Takk! Jeg er avhengig av musikk selv spesielt når eg trener.
  Bra blogg

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.