Velkommen til DineVibber.no!

Velkommen til DineVibber.no!

wordpress-logoDa har jeg gjort det. Jeg klarte ikke å stå i mot presset… Jeg er blitt sosialisert inn i bloggmiljøet og har gått over til WordPress. Noen startvansker blir det nok, men så fokusert jeg er blir det nok bra etterhvert.

Akkurat nå ser det ut som om du er inne på siden til Newstheme når du klikker deg inn, men jeg jobber med saken:-)

Du får ha litt tålmodighet. Dette kommer til å blir bra! Imens kan du jo bli inspirert av de artiklene som jeg allerede har skrevet.

dineVibber.no + WordPress = sant!

5 kommentarer til «Velkommen til DineVibber.no!»

  1. Heihei… Er så frekk å spørr om hjelp jeg… Som deg kommer jeg fra blogspot og jeg har fått meg nytt og eget domene. men lengre har jeg ikke kommet… Ser folk snakker om wordpress og jeg skjønner ikke bæra. Trodde det var no alle blogspot jeg, men så ser jeg her og tolker det som at du bloggen via wordpress og får den over på domenet ditt på et eller annet vis… Stemmer det? og isåfall, hvordan gjør du det?

    Bjørg Elise’s siste post er:Til alle datamenn/kvinner

  2. Takk, det var hygglig! Blogspot er helt greit det, men jeg synes WordPress er mer innovative når det kommer til funksjoner. Også tar WP-sidene seg mye bedre ut på nett. De er rett og slett lekrere å se på. Forresten! Dette er et mirakel. Du er den første til å kommentere på dinevibber.no. Gratulerer til deg også!

  3. Velkommen! 🙂 Jeg bodde ganske lenge på Blogspot, og flyttet til WordPress for et par uker siden. Det angrer jeg ikke på. Håper du kommer til å trives her, og at du fortsetter å skrive gode tekster. 😉

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.