Jeg er i WordPress Mansion…

playboy-wordpressProblemet med WordPress er et luksusproblem: Det er alt for mange muligheter å velge mellom. Det er som om jeg skulle besøkt Playboy Mansion, rik og berømt. Jeg ville hatt store problemer med å velge(!) Ta f.eks. antall tilgjengelige themes. De er så mange at jeg ikke har sjangs til å harve over alle. Mange av dem er så utrolig lekre og fine i formene. De har forskjellige attributter og egenskaper, og noen ser rett og slett jævlig sexy ut på skjermen. Jeg har byttet ut flere i løpet av nettene som har gått, og selv om jeg har fingret en del med dem, klarer jeg ikke å bestemme meg.

Jeg må ta mesteparten av skylden selv. Jeg er helt uerfaren når det kommer til html, css, php eller hva det nå heter. Og det er lurt å ha litt teknisk innsikt om en skal klare å håndtere de lekreste temaene. Med ti tommeltotter tar det ekstra lang tid å finne frem til de punktene som utløser akkurat det jeg er ute etter. De fineste krever mest har jeg funnet ut, og de kan du også få helt gratis!

Heldigvis finnes det hjelp å få. Det er folk som har banet veien for sånne som meg. Tre norske har vært til god hjelp: neppe.no, Norske Pluggins og BLOGGtips.no er tre karer som har vært i felten før og kan triksene. Førstnevnte skulle en neppe tro skrev om WP og blogging. Men navnet skjemmer som kjent ingen.

Det er nå 2 dager siden dineVibber ble til dineVibber.no og jeg byttet til WordPress. Selv om det er spennende å sette seg inn i en ny plattform, begynner jeg faktisk å bli litt lei. Det har vært FOR mye tid som har gått med på å sitte foran pc’n. Skriving av artikler har det vært fint lite av. Heldigvis har jeg en jobb som gir meg anledning til å skrive litt på artikler innimellom alle gjøremålene. Jeg har mange idéer til nye innlegg, og jeg har en del utkast liggende. Forhåpentligvis om ikke alt for lenge har jeg funnet et tema som passer bra til dineVibber.no. Da sitter jeg igjen med et som oppfyller de kravene jeg setter…

Skribent: DineVibber.no

2 tanker om “Jeg er i WordPress Mansion…

Kommentarfeltet er stengt.