Inspirasjon på søndag: Rocky Balboa’s inspirational speech

Denne søndagens inspirasjon er Rocky Balboa’s inspirational speech, hentet fra filmen Rocky Balboa (Rocky 6). Scenen der Rocky holder en inspirerende tale for sin frustrerte og oppgitte sønn har berørt mang en sjel som er på vei til å gi opp. I dag gir Rocky deg selve oppskriften på hvordan du blir en vinner:)

I klippet konfronterer Rocky sønnen med at han en eller annen gang i oppveksten sluttet med å være seg selv. Rocky lurer på hva som skjedde da han gikk vekk fra å være en selvstendig ung mann som hadde verden for sine føtter, til en som lot andre rakke ned på ham og si at han ikke var bra. Det førte til at han begynte å skylde på andre for sine egne nederlag, nederlag som egentlig er skygger han selv lager.

Rocky sier at verden ikke alltid er «solskinn og regnbuer». Det er et «vondt og fælt sted som vil slå deg til du kneler og holde deg der hvis du gir opp». Ingen slår så hardt som livet! Men det handler ikke om hvor hardt det slår. Det handler om hvor mye du klarer å bli slått og allikevel reise deg opp og fortsette. Det er slik en vinner er.

Hvis du skal kunne kreve inn det du er verdt, må du være være villig til å ta i mot slagene livet gir deg. Ikke peke på andre og si at det er deres feil for at du ikke er der du ønsker å være. Feiginger gjør det, men du er ingen feiging. Du er bedre enn det!

Og her er den omtalte scenen, i HD-utgave og krydret med litt episk musikk for å fremkalle den riktige stemningen. OBS! Plugg i hodetelefonene og ha på høyt volum for å få den beste effekten. Lyden er litt lav serru.

Bytt ut sønnen med deg selv og lytt. Bli en vinner!

https://youtu.be/FkJLTGweKl0

«You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward! How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done.»

Rocky Balboa

Skribent: DineVibber.no

1 tanke om “Inspirasjon på søndag: Rocky Balboa’s inspirational speech

  1. Dette er guds gave 🙂 Absolutt en vinner. Selv for min del blir det lett glemt i en hektisk hverdag. Spørsmålet er? hvor hardt skal livet slå før man vikrlelig forstår ett sånt utsagn?! En døden nær opplevelse?! Eller må man virkelig treffe veggen?! Jeg selv sliter med motivasjon. Jeg kjenner veggen veldig nær, takk gud for en hjelpende Rocky og ikke minst dinevibber.

Kommentarfeltet er stengt.