Ser du samme tall?

Skrevet av numerolog Åse Steinsland. Hennes hjemmeside finner du på numerologen.no.

Du bør være oppmerksom når du ser tallmønstre gjentatte ganger. Vår sjel kommuniserer meldinger til oss ved å vise tallsekvenser. Dette gjøres på to måter.

Du begynner å legge merke til klokken, eller du ser et bilnummer eller et telefonnummer med samme tallsekvens.  Du trenger ikke lete etter tegn, de vil finne deg til rett tid uansett.

De fleste digitale koder som vekker oss opp er flersifrede tall, eller nedtellinger som 1,2,3,4,5 eller  5,4,3,2,1,0.

Nedenfor følger de tallene jeg får mest spørsmål om, og hva tallene kan bety når de dukker opp.

00, 000, 00:00 Du er i enhet med universet og de guddommelige ønsker for ditt liv. En sirkel er ferdig, og du er snart klar for nye oppgaver.
11, 111, 11:11 Dette tallet indikerer at dine tanker er knyttet til starten av en ny syklus i livet ditt.  Nye muligheter vil manifestere seg i livet ditt.  Det endringene du tenker å gjennomføre er riktig. Du er på rett spor.Lytt mer til intuisjonen og magefølelsen din. Du tar for ofte avgjørelser basert på det du tror du vet er riktig, din logiske tenkende hjerne, mens innerst inne forteller magefølelsen din deg noe helt annet.

Ellers kan disse kombinasjonene peke i flere forskjellige retninger. Kanskje det er noe i ditt arbeidsmiljø du ikke har vært nok oppmerksom på, selv om dine følelser har fortalt deg noe annet.

Artikkel  11:11 Aktivering

22, 222, 22:22 Fortsett! Dette er et tegn på at du er på rett spor, det er viktig at du fortsett slik du hadde tenkt.  Ikke gi opp. Enten ignorerer du muligheter som kommer din vei, eller så er du redd for det potensielle resultatet, selv om det virker svært lovende (kanskje nettopp fordi det virker så lovende). Du er kommet til et punkt i livet der dører blir åpnet for deg, og kanskje dette virker skremmende. Kort sagt, du blir bedt om å gjøre en ekstra  innsats – ellers kan du gå glipp av store muligheter. Blir du forfulgt av disse tallkombinasjonene blir du bedt om å skifte til et høyere gir. Du blir bedt om å gå en vei som krever mot og anstrengelser.
33, 333, 33:33 Har du bedt om bekreftelse på noe? Dette er et stort JA. Din sjel bekrefter at dine følelser og tanker er riktig. Tallet 33 i disse variasjonene representerer sjenerøsitet. Du har mye å gi verden, men holder for mye tilbake. Det du har å tilby tilhører ikke den materielle verden, men er mer i form av kunnskap, tillitt, visdom og kjærlighet. Hva er det du har å tilby?
44, 444, 44:44 Står du fast? Ikke bekymre deg så mye. Be om hjelp, og du får det. Ved å gi slipp på dine bekymringer,  kan nye løsninger komme ”fra oven”.
55, 555, 55:55 Når du ser dette tallet, bør du feste setebeltet. Forandringer og overraskelser er på vei. Flyt med, og du vil komme inn på en helt ny livsvei.
66, 666, 66:66 Dine tanker er ute av balanse akkurat nå, du fokuserer for mye på den materielle siden av tilværelsen. Tallet ber deg tenke mer  på sjel og service,  kun da vil materielle og emosjonelle behov bli møtt. Du tenker ikke klart, og du bør ikke fortsette å tenke og handle slik du gjør nå. La det passere.
77, 777, 77:77 Applaus! Dette indikerer at en leksjon har blitt lært. Det er et tegn på anerkjennelse fra oven – du har lært en viktig lekse i ditt liv. Du er i utvikling! Dette er et svært positivt tegn, forvent deg flere mirakler.
88, 888, 88:88 Noe i livet ditt er nærmer seg en avslutning.  Dette er et tegn  slik at du får tid til å  forberede deg. Er du lei av ting i livet ditt, vil dette snart erstattes med noe bedre. Overgi deg, gi slipp på det som ikke fungerer i livet ditt. Tallet kan også bety at du er ustabil følelsesmessig i forhold til både karriere og relasjoner i livet ditt.
99, 999, 99:99 Komplettering og ferdiggjørelse. Gi slipp og kom deg videre. Healing. Dette er slutten på en lang periode i ditt personlige eller globale liv. Ser du tallet 9 gjentatte ganger, er du på vei til å ta viktige skritt  når det gjelder ferdiggjørelse på forskjellige områder i livet. Dette er en tid for opprydning på alle plan,  spirituelt, emosjonelt og materielt. Lær deg å tilgi, gi slipp på mennesker eller situasjoner, ikke vent på rettferdighet fordi du føler at noen skylder deg noe. Din oppgave er å la universet bedømme slike situasjoner.. Du står foran en ny start, men først må du  gi slipp på gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer deg i å  komme deg videre.
1234, 234, 456 Hvis du gjentatte ganger ser stigende sekvenser som 1234, er dette et tegn på progressive tanker. Er du bekymret for om du er på rett spor, bekrefter disse tallkodene at du bør følge opp de ideer og tanker du har hatt i det siste. Ikke la tvil stoppe deg. Din sjel støtter deg og legger ting til rette for deg.
321, 432, 543 Hvis du gjentatte ganger ser synkende antall sekvenser som 321, dette er et tegn på at dine tanker er regressive. Du kan se på disse tallkodene som et varsel om at hvis du handler på dine tanker og ideer, vil det medføre flere skritt tilbake.
21.12.2012 Presis kl. 11:11 den 21.12.2012 er i følge Mayakalenderen avslutningen på tiden slik vi kjenner den, og starten på noe nytt.2012 blir av mange anerkjente visdomskilder sett på som en portal og alarmklokke til den det man kaller ”den Gyldne Tidsalder”. Artiker om 2012
16, 16:16 Tallet 16 er også ganske vanlig, og er det tallet som oftest fungerer som en advarsel.Du mistolker signaler og mangler perspektiv. Du bør kanskje evaluere deg selv og være mer ærlig mot deg selv . En god start kan kanskje være å innrømme at du kan ha tatt feil?Åse Karin Steinsland er livsveileder og bruker numerologi som redskap til personlig utvikling. På numerologen.no kan du lese mange spennende artikler, eller bestille en personlig analyse.

Les mer om numerologi i boka «Numerologien avslører deg«.

Skribent: DineVibber.no

62 tanker om “Ser du samme tall?

 1. Har hatt opplevd nesten daglig i alle år at jeg sjekker klokka på mobilen, 16:11 , 22:23, 00:01 og 13:37..

 2. Jeg har opplevd siden den 13ende mars, så har jeg blitt «forfølgt» av tallet 13. Og jeg har opplevd at jeg ser igjennom tallet 13 de fleste stedene, også på det nye arbeidspalssen min der det står tallet 13 på dodøren på toalettet. Men også no har eg oppkjøring på bil den 13ande i 12(desember) i 2011. (13.12.11)

  Hva betyr tallet 13, og jeg har ikkje opplevd noe vondt av det og vil gjerne bruke det som lykketall.

 3. kjør på. bruk det gjerne som lykke tall…:)
  vet ikke om det betyr så mye. men det er ofte slik at vi «ser» bare det vi er opptatt av.

 4. hei. jeg har hatt en drøm jeg ikke klarer og glemme det siste talle som kom opp, alle de andre husker jeg ikke, men var masse tall og bokstaver. men siste jeg så var to tønner som kom nedover et vann og når de var nerme nok så vrei de seg og den ene står det 1 på og den andre sto det 4 på, de vrei seg og slo seg sammen og blei tallet 14, jeg har ikke klart og lette fra meg den drømmen og det tallet og prøvd og finne ut hva det tallet kan bety i noen uker, men ingen som vet og står ikke noe på nette heller. er det noen der ute som kan hjelpe meg eller si betydningen av tallet 1, 4 og 14?

 5. Jeg ser like tall på klokken siste 2/3 månedene opptil flere ganger daglig!! Det er litt skummelt synes jeg. Håper at tolkningene stemmer her ellers er det meget skummelt!! Det er også 100% tilfeldig når jeg ser det.

 6. Alltid når jeg ser på klokken viser den noe med 56! Foreksempel, 08.56, 14.56 eller 00.56

  Det er skikkelig merkelig, fordi idolet mitt Justin Bieber ble født klokken 00.56, og etter at jeg ble en belieber så har klokkeslettet 56 forfulgt meg. Er skikkelig skummelt egentlig.

 7. Hei.
  Jeg ser nesten daglig på klokken 22:11.
  Dette har jeg gjort i ca.3 mnd nå. Er også født 22.11.
  Kan dette bety noe, eller er det ren tilfeldighet?

 8. Hei..
  Ofte når jeg ser på klokken så er den 21:21 , 18:18 , 13:13 og 22:22 er det noen andre som gjør det samme ? Kan det bety noe eller er bare tilfeldig? skjer så si hver annen dag… Skummelt til tider

 9. Tallet 10 har snakket til meg flere ganger i ulike former den siste tiden. Noen ganger med også andre åndelige beskjeder. Tallet 10 blir jo til sammen 1, men jeg føler tallet 10 står for noe bestemt men jeg vet ikke helt hva

 10. Tallet 88 har dukket opp i mange år ofte helt tilfeldig på summen av ting som er kjøpt summen på kassalapper .nylig var det på et overvåkings kamera som hadde stått i flere mnd og jeg skulle tilfeldigvis ta ut minnekortet og 88 bilder var tatt. Tallet dukker stadig opp i forskjellige sammenhenger og jeg har lenge lurt på hvorfor. ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *