Om

Om

DineVibber.no så dagens lys i 2008, med et ønske om å hjelpe mennesker til å utvikle seg selv. Alt for mange går rundt og bærer på et potensiale de ikke klarer å leve ut, og de blir værende i en sone av frustrasjon og negativitet. Dette føles ikke godt.

Personlig utvikling handler om å komme seg ut av sonen av frustrasjon og negativitet, og bli i stand til å leve ut sitt potensiale.

Flere av artiklene er skrevet av gjesteskribenter som enten selv har hatt et ønske om å bidra, eller som er blitt kontaktet med forespørsel om å kunne bidra.

Det understrekes at artiklene overhodet ikke kan sies å oppfylle krav til vitenskapelig forskning eller annen allmenngyldiggjøring. Mye av innholdet består av udokumentert synsing, så all tekst må leses med en god porsjon kritisk sans. Les artiklene kun som en inspirasjon til din egen personlige vekst. Det du føler er riktig for deg tar du med deg, det andre hopper du elegant over. Vær kritisk!!!

DineVibber.no fokuserer kanskje mer på indre vekst enn ytre vekst. Den underliggende metoden for selvutvikling består av å først vokse på innsiden, for så å vokse i verden utad. Utgangspunktet for alt vi skaper i den ytre verden, er alltid oss selv og hvordan vi har det på innsiden.

Så derfor: Indre vekst gir ytre vekst!

Hvis du lurer på noe, har en tilbakemelding eller rett og slett bare har lyst til å komme i kontakt med meg , kan du gjøre det via kontaktskjemaet.

-Stig, redaktør.

Abonnér på dineVibber.no via RSS, eller kanskje du ønsker å få artiklene rett i innboksen?

Skriv inn din epost adresse: Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *