40 unnskyldninger du kan bruke hvis du ikke vil videre i livet!

UnnskyldningDe brukes av alle og er en finurlig måte å rettferdiggjøre en handling eller en avgjørelse på. Unnskyldninger kan være kreative utveier fra å måtte stå til ansvar for noe, eller måtte gjøre noe. Her har jeg samlet 40 gode unnskyldninger du kan bruke ovenfor deg selv hvis du ikke vil videre i livet. Og du får dem gratis!

Tragisk nok bruker folk unnskyldninger for å ikke ta ansvar for sine egne liv. Folk som egentlig har alt de trenger for å oppnå suksess, finner på en unnskyldning og blir værende på et stadie de ikke er fornøyde med. Når unnskyldte du deg sist? Ikke så lenge siden regner jeg med. Og når du har en unnskyldning, ja da er jo det en årsak det ikke går an å gjøre noe med. Brekket er på! Rødt lys! Du kommer deg ikke videre, sånn er det bare!

DineVibber.no gir herved bort 40 unnskyldninger du kan bruke hvis du ikke vil gjøre noe for å få det bedre, helt gratis! Det er bare å pugge, for du vil helt sikkert få brukt for dem!

«Den som vil lære menneskene å kjenne, må studere deres unnskyldninger».
Friedrich Hebbel

 1. Jeg er for ung
 2. Jeg er for gammel
 3. Jeg er for liten
 4. Jeg er for stor
 5. Jeg er for stygg
 6. Jeg er for pen
 7. Jeg har ikke tid
 8. Jeg har ikke penger
 9. Jeg er for trøtt
 10. Jeg gidder ikke
 11. Jeg klarer ikke
 12. Jeg er for rastløs
 13. Jeg skal gjøre det i morgen
 14. Det er for kaldt
 15. Det er for varmt
 16. Det regner
 17. Det er sol
 18. Det er slitsomt
 19. Jeg er for svak
 20. Det er kjedelig
 21. Det er ikke mitt ansvar
 22. Jeg for opptatt
 23. Jeg er redd
 24. Det er for lett
 25. Det er for vanskelig
 26. Det er for sent
 27. Det er for tidlig
 28. Jeg vil heller gjøre noe annet
 29. Jeg er forkjøla
 30. Det er for mye arbeid
 31. Det er ikke så viktig
 32. Katten min er syk
 33. Jeg har for dårlig helse
 34. Jeg vet ikke hvordan
 35. Det tar for lang tid
 36. Jeg skal spise
 37. Jeg er for mett
 38. Jeg vil ikke
 39. Jeg kan ikke
 40. Jeg skal se på tv

Bonus unnskyldning: Jeg har det bra nok som jeg har det!

Hva er din unnskyldning?

Skribent: DineVibber.no

7 tanker om “40 unnskyldninger du kan bruke hvis du ikke vil videre i livet!

 1. Hehe, ja jeg har hørt flere bruke denne. Men som oftest blir den brukt hvis det er snakk om at noen skal finne på noe med «gutta».

Kommentarfeltet er stengt.