Hvordan du kan få en perfekt date

svanerSkrevet av Sjefsberta. Hennes blogg finner du på sjefsberta.com

Vil du ha en perfekt date? Har du vært anklaget for ikke å være romantisk nok? Har din vanlige date bestått av å gå ut og spise en bedre middag for så å gå på kino og se en film? Dette er kjempeflott, men hvorfor ikke bli mer kreativ og kanskje klare og få til  den perfekte daten både første, andre og tredje gang!

Dating kan være svært dyrt, og uansett hvor mye penger du bruker så blir det ikke perfekt. Har det noen gang skjedd med deg?

Du har invitert en spesiell ut på middag, dere går til den dyreste restauranten. Du gir den utvalgte hva det måtte være, bruker masse penger … også ender du opp med og ikke få en ny date engang. Var ikke daten perfekt? Du brukte mye penger på det, og hva?

For å ha den perfekte date må den være spesiell. Noe som du og daten din kan huske i lang tid framover. Bringer du daten til en middag som er svært vanlig, 80 % av alle som dater tar med seg daten på middag. Og uansett hvor mye penger du bruker på mat er det fortsatt bare en middag, med andre ord ingenting spesielt.

I de fleste tilfeller er det menn som ber med damer ut på date, så husk at kvinner vanligvis er mer romantiske enn menn. De ønsker at noe spesielt skal skje, de er gjerne på utkikk etter den perfekte prins som vil virkeliggjøre deres drømmer. Så hvorfor ikke være denne perfekte prinsen og gjøre noe utenom det som er vanlig? Det er en vinn vinn-situasjon, de får det de ønsker (perfekt prins), og du får hva du vil (en vellykket date og en kvinne som vil date deg igjen).

Start med å tenke etter hvem denne kvinnen er, tenk etter på hva hun liker å gjøre? Kanskje du kan invitere henne med på snorkling, lei tid i en klatrevegg eller istedenfor å gå på restaurant og spise, lag en picnic på ett fredfylt sted. Gå til en kunstsamling (kanskje ikke noe du selv setter pris på, men så er det da heller ikke du som skal ha det perfekt, du skal bare sørge for at daten blir perfekt). Eller bare få henne til å se på solnedgangen der det er en vakker utsikt.

Jeg sier ikke at, kvinner ikke kan be menn ut på date. Her burde kanskje vi kvinner bli litt mer frempå enn det vi er.  Hvorfor tror du de fleste som dater går på kino og så middag? Kanskje det har blitt en tradisjon eller, kanskje det er fordi vi har hørt at kino og middag er den greieste og tryggeste måten og date på. Jeg tror rett og slett det er fordi folk ikke har nok fantasi til å gå og gjøre noe helt spesielt.

Er du kvinne og ønsker og erobre drømmeprinsen? Kanskje du neste gang kan fange din prins sin oppmerksomhet ved å invitere ham til å gå på Monstertruck show.
Husk at for å ha en perfekt date trenger du ikke bruke masse penger, bare litt fantasi. Fantasi er alt du trenger. Og husk, uansett hvor mye penger du bruker, den perfekte daten kan ikke kjøpes.

Her er noen tips fra en aldrende dame som meg selv:

  • Kanopadling med påfølgende picnic.
  • Har du lyst til å legge en del penger i det, hva med en helikopter sightseeing over hjembyen din?
  • Er daten din interessert i hunder? Legg opp daten din slik at du kan få med en hundeutstilling eller agility show.
  • Er du en erfaren rytter selv? Snakk med en rideskole eller hvis du har venner som eier ett par trauste hester. Ta dere en ridetur eller en tur med hest og vogn og ha picnic på turen.
  • Er daten din av den typen som ikke tar seg selv så høytidelig, kan dere reise på ett sted der man kan leie sumodrakter også kan dere slå dere løs på matta. Noen steder kan man også leke gladiator. Husk, en date behøver ikke være dønn seriøs. Noen ganger kan lek og moro være med på og løsne litt på snippen.

Hvis du vil lese mer fra Sjefsberta, gå inn på hennes egen blogg sjefsberta.com

Skribent: DineVibber.no

5 tanker om “Hvordan du kan få en perfekt date

  1. Kanopadling med påfølgende picnic.

    Genialt! Nesten så jeg skulle sagt det selv. Date to er vel da en tur i Jotunheimen?

  2. Takk for gode tips! Likte spesielt godt det der med at den perfekte daten ikke kan kjøpes. Ihvertfall for oss som er litt opp i årene.

Kommentarfeltet er stengt.