Velkommen!

I den siste tiden har jeg brukt mye tid på å utvikle meg selv. Jeg har vel begynt på en såkalt indre reise, og målet er finne mitt optimale jeg og en høyere bevissthet. Det har resultert i en del stunder foran laptoppen, på leting etter emner innen temaet selvutvikling. Jeg bruker mye tid på å studere, både bøker og andre mennesker. Jeg gleder meg til hver eneste nye dag!

Selvutvikling er et spennede tema. Tydeligvis er det mange som er interessert i å utvikle seg selv, for det finnes et hav av sider som tar for seg selvutvikling på en eller annen måte. Det virker som om vi søker etter noe mer enn det hverdagen kan tilby.

Treet er et symbol for personlig vekst. Vi mennesker er et frø som blir sådd når vi blir unnfanget. Hvordan vi utvikler oss, avhenger av den næring, omsorg og vekstvilkår vi blir gitt. Fra miljøet i mors mage, til hvordan vi har det på utsiden når vi blir født og vokser op

På samme måte som at frøet har et potensiale til å vokse seg sterkt og frodig, har vi også et iboende potensiale. Jo eldre vi blir, jo mer er det opp til oss selv å dyrke frem dette potensialet. Når vi er voksne er det BARE opp til oss selv, og det er ingen andre enn oss selv som har ansvaret for hvordan vi får det i livet.

Selvutvikling hander om å endre tankemønster. Alt vi gjør, starter med en tanke, uansett om den er bevisst eller ubevisst. Vi er og blir det vi tenker. Vi er vårt verdensbilde.

Med utgangspunk i psykologi, østlig og vestlig filosofi, evolusjonsteori og moderne selvutvikling, vil denne nettsiden handle om en rekke spennende temaer. Alt som en tilnærming til det å bli et nytt og bedre menneske.

-Stig

Skribent: DineVibber.no

2 tanker om “Velkommen!

  1. Gratulerer med ny blogg. Du skriver veldig bra så det blir spennende å følge med her i fremtiden 🙂

  2. Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding! Var innom bloggen din, og det sto mye interessant der. Ser ut til at du har en åndelig tilnærming til livet:-)

Kommentarfeltet er stengt.