Du skaper dine egne begrensninger i ditt liv!

Du skaper dine egne begrensninger i ditt liv!

Skrevet av Morten Eriksen, livsveileder og foredragsholder. Hans hjemmeside finner du på morten-eriksen.no.

De fleste mennesker i dag er dessverre bundet opp i sine begrensninger, sine redsler i livet slik at kjærligheten ikke får lov til å strømme frem. Tenk deg det, at i deg har du gamle mønstre, følelser som er låst. Følelser som har med begrensinger å gjøre. Det å ikke føle seg god nok, pen nok, flink nok i en stresset hverdag er ikke bra.

Disse følelsene eller mønstrene er med på å begrense deg i alt det du gjør. Tenk deg at du er som en radiosender som sender ut disse begrensningene til en hver tid. Har du en misnøye med deg selv, så sender du dette ut til dine omgivelser. Det du får igjen er en slags bekreftelse på denne misnøyen. Enhver ting du opplever i ditt liv er et resultat av hva du sender ut. Har du en misnøye, så skaper du misnøye rundt deg.

Livet er skapt for at du skal lære om deg selv. Du er aldri et offer. Tenk over alle de ganger du stopper deg selv med negative tanker. Tenk over alle de ganger du ikke våger å handle ut i fra hjertet i redsel for å mislykkes. Grunnen til dette er at i kroppen din så ligger det en formening om at du ikke er god nok, flink nok, pen nok osv. Du skaper dine egne begrensninger i ditt liv!

Du er skaperen ut av ditt liv. Det du sender ut får du igjen. Derfor er det også du som kan skape løsninger i livet, alt er bare et valg. Et valg som du kan ta fra hjertet. Alle mennesker har samme muligheter i livet, men den bagasjen du bærer den er med på å forme deg i alt det du gjør. Noen blir dessverre sittende fast i utrygghet, mangel på kjærlighet i en offerrolle. I denne rollen tar du også på deg alle andre sine belastninger fordi at du ikke klarer å anerkjenne deg selv som noe verdifullt. Da sier du bare til deg selv at du fortjener bare å få noe som er mindre bra.

Gjennom å lære og se hvem du egentlig er, vil du tiltrekke deg hva som er godt i ditt liv. Opplever du mye negativt,  spør deg selv hvorfor du skaper dette i livet ditt. Likt drar til seg likt. Du har en rød tråd gjennom livet ditt. Finn ut av denne røde tråden. Du har kraften slik som alle andre har, til å skape ren kjærlighet og glede i ditt liv. Men du har også kraften til å hindre alt dette. Vær klar over at du er ikke dine tanker eller følelser. Det er bare dine erfaringer i livet. Men du må allikevel akseptere dine erfaringer.

Ved å lære å observere tanke dine og følelsene dine, så blir du ikke sittende fast i de. I dag så er det lett å sette seg fast i de følelsene og tankene vi har. Vi identifiserer oss med våre tanker og følelser, derfor har vi negativt syn på oss selv og identifiserer oss selv som en taper. Du skaper dine egne begrensninger i ditt liv!

Håper denne teksten får deg til å forstå deg og dine omgivelser bedre. Ta godt vare på deg selv.

Morten Eriksen har jobbet som foredragsholder og terapeut innen selvutvikling siden 1994. Han holder kurs og foredrag over hele landet. Gå inn på hans hjemmeside morten-eriksen.no for masse inspirerende stoff!

3 kommentarer til «Du skaper dine egne begrensninger i ditt liv!»

  1. @Knut Johannessen: Greia med Moren Eriksen, slik jeg har forstått ham, er at han ønsker at vi finner tilbake til den vi virkelig er. Den bak alle fasadene, alle lagene som er blitt dannet pga. sosialiseringen. Den vi virkelig ER. Når vi har funnet denne, jeg vil kalle det, energien i oss, vil den lede oss frem til de nødvendige endringene i livet. De endringene som gjør at vi får et godt liv i tråd med de dypeste verdiene i oss. (Og det er ikke nødvendigvis mye penger, masse damer, kjendisstatus etc.) 🙂

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.