Inspirasjon på søndag: Will Smith

Inspirasjon på søndag: Will Smith

will-smithWill Smith er ikke bare en brukbar skuespiller og artist. Han har også oppskriften på hvordan du skal gå frem for å få et bra liv.

Will Smith er en mann som har hatt klare mål hele livet. Som han selv understreker: han har nådd dit han er i dag takket være fokus og hardt arbeid. «The Fresh Prince» har hatt hovedrollen i en rekke blockbusters og er i dag en av amerikas mest kjente og best betalte skuespillere. I følge Forbes var Will Smith den skuespilleren i Hollywood som tjente aller mest i perioden juli 2007 –  juli 2008, med 80 millioner dollar i inntekt.

Smith fikk sitt virkelige store gjennombrudd  med «The independence day» i 1996, en film som spilte inn over åtte hundre millioner dollar på verdensbasis. Han fikk tilbudet om å spille Neo i The Matrix, men takket nei til fordel for en annen film (Wild Wild West). Han har også vært Oscarnominert for beste mannlige skuespiller to ganger. I dag er han gift med skuespilleren Jada Pinkett som han har to barn med.

Will Smith har vært koblet til den mye omtalte Scientologikirken, men sier selv at han ikke er medlem. Han er en kristen person som liker å sette seg inn i alle religioner og som har stor respekt for alle mennesker uansett bakgrunn.

I denne inspirerende videosnutten snakker Will Smith om «the Key to life».

For mer stoff om Will Smith, besøk hans hjemmeside.

4 kommentarer til «Inspirasjon på søndag: Will Smith»

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.